Workshop Fotografie

Datum evenement:

09 nov 2019

Tijd evenement:

09:00

Informatie evenement:

Antilope Outdoor , Alblasserdam

Heeft uw fotocamera nog niet al zijn geheimen aan u prijsgegeven? Of zou u uw kennis weer willen opfrissen? Houd dan zaterdag 9 november vrij in de agenda! Samen met Fotoclub Alblasserdam organiseren wij die dag een speciale workshop fotografie.

Deelnemers verzamelen om 9 uur ’s ochtends bij Antilope Outdoor. Iedereen is welkom, ongeacht de camera: Nikon, Canon, zelfs met de smartphone!

De dag begint met creatieve tips en uitleg over compositie.  Ook termen als diafragma, sluitertijd en ISO-waarden worden tijdens deze workshop besproken. Hierna gaat u in kleine groepjes op stap door Alblasserdam. De wandeling loopt langs de dijk naar park Huis te Kinderdijk. Onderweg wordt veel aandacht gegeven aan speciale vakgebieden van de fotografie: natuur & landschap, architectuur en detailfoto’s. Vrijwilligers van de Fotoclub gaan mee om vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte foto te maken.

Voor de liefhebbers biedt Fotoclub Alblasserdam nog een speciale terugkomavond. Op woensdag 20 november om 20.00 uur bent u bij hen welkom om uw mooiste vijf foto’s te presenteren.

Wij kijken uit naar een gezellige wandeling!

Aanmelden kan hieronder. De prijs voor een fotoworkshop is normaal €65,- maar dankzij de samenwerking met Antilope Outdoor slechts €35,-. Afrekenen kan op de dag van de workshop in onze winkel.

Event Expired

Informatie evenement:

Totaal aantal plaatsen: 20
  • Antilope Outdoor
  • Cortgene 9
  • Alblasserdam
  • Zuid-Holland
  • Nederland
  • za, 09 nov 2019 09:00 - za, 09 nov 2019 13:30

Deel dit event
Add Calender