Fotowedstrijd

Welkom op de wedstrijdpagina voor de Foto- & Wandelchallenge 2022! Vier weken lang ontvang je iedere week een foto-opdracht. De volledige opbrengst van de fotowedstrijd gaat naar de Voedselbank Alblasserdam.


Zo werkt het

Hieronder staan de foto’s van de fotowedstrijd. Kies de mooiste uit en stem! De stemmen bepalen wie de winnaars zijn van de weekchallenges. Zij ontvangen een cadeaubon ter waarde van €50, uit te geven bij Antilope Outdoor. Er wordt één prijs per persoon uitgereikt. Als de persoon die de meeste stemmen binnenhaalt, eerder een cadeaubon heeft gewonnen, gaat de prijs naar de nummer twee. Als de nummer twee ook eerder weekwinnaar is geweest, krijgt de nummer drie de prijs, enzovoort. Je kan dus niet twee keer een weekchallenge winnen.

De algehele winnaar van de Hanwag-wandelschoenen (t.w.v. €250,00) wordt niet via stemmen bepaald, maar door een jury, bestaande uit leden van het Wandelcentrum. Zij kiezen de mooiste foto. Weekwinnaars maken hier eveneens kans op de hoofdprijs.

Doe mee!

Wil je ook meedoen? Om een foto te kunnen plaatsen, heb je credits nodig. Die kan je hier kopen. Een foto uploaden kan via deze link.

Veel wandelplezier!

Voorwaarden

  • Er is geen teruggave van geld mogelijk bij niet-gebruikte credits.
  • Bij het insturen van de foto ga je akkoord dat de foto kan worden gebruikt op onze social media.
  • De ingestuurde foto’s dienen gemaakt te zijn tijdens deze foto- & wandelchallenge. Eerder genomen vakantiefoto’s en eerder ingezonden foto’s zijn uitgesloten van deelname.
  • Elke week is er een andere weekwinnaar. Je kan dus niet meer dan één keer weekwinnaar zijn. Je maakt wel kans om ook de algehele winnaar te zijn.
  • Het overhandigen van de prijs delen wij op onze social media.

Fotochallenge van deze week

Hieronder zie je de ingezonden foto’s van de challenge van deze week: Oog voor detail op een verhard pad.
Deze week is het verharde pad aan de beurt. In veel wandelgebieden is wel een verhard wandelpad te vinden, maar ook de smalle fietspaden in de polder zijn fijn om op te wandelen. Voor deze opdracht zijn we benieuwd waar jouw oog op valt tijdens je wandeling. Of het nu gaat om vroege bloesem langs het wandelpad wat opvalt of een bijzonder wolkendek aan de horizon. We laten je deze week helemaal vrij in het maken van de foto! We zijn benieuwd naar jouw creativiteit.  

Doe ook mee!
Bekijk de foto's van vorige week