STEM OP DE MOOISTE FOTO VAN DEZE WEEK

Welkom op de wedstrijdpagina voor de Foto- & Wandelchallenge 2023! Drie weken lang ontvangt u iedere week een foto-opdracht. Op deze pagina kunt u stemmen op de foto die u het mooist vindt.

Zo werkt het

Hieronder staan de foto’s van de fotowedstrijd. Kies de mooiste uit en stem! De stemmen bepalen wie de winnaars zijn van de weekchallenges. De vijf foto’s met de meeste stemmen aan het eind van de challenge, ontvange n een sticker t.w.v. 10% korting voor op de jublieumspaarkaart van Antilope Outdoor. Er wordt één prijs per persoon uitgereikt. Als de persoon die de meeste stemmen binnenhaalt, eerder een weekwinnaar is geweest, gaat de prijs naar de nummer twee. Als de nummer twee ook eerder weekwinnaar is geweest, krijgt de nummer drie de prijs, enzovoort. U kunt dus niet twee keer een weekchallenge winnen.

Aan het eind van de Foto- & Wandelchallenge kist de jury van Wandelcentrum nog zes winnaars. Vijf winnaars ontvangen een sticker t.w.v. 10% korting voor op de jubileumspaarkaart, net als de weekwinnaars. De allermooiste foto, gekozen door de jury, is de gelukkig winnaar van een paar Hanwag-wandelschoenen (t.w.v. €250,00). Weekwinnaars maken hier eveneens kans op het paar wandelschoenen.

Doe mee!

Wilt u ook meedoen? Om een foto te kunnen plaatsen, heeft u credits nodig. Die kunt u hier kopen. Een foto uploaden kan door hier te klikken.

Veel wandelplezier!

Voorwaarden

  • Er is geen teruggave van geld mogelijk bij niet-gebruikte credits.
  • Bij het insturen van de foto gaat u akkoord dat de foto kan worden gebruikt op de socialmediakanalen van Antilope Outdoor.
  • De ingestuurde foto’s dienen gemaakt te zijn tijdens deze Foto- & Wandelchallenge. Eerder genomen vakantiefoto’s en eerder ingezonden foto’s zijn uitgesloten van deelname.
  • Elke week is er een andere weekwinnaar. U kunt dus niet meer dan één keer weekwinnaar zijn. U maakt wel kans om ook de algehele winnaar te zijn.
  • Het overhandigen van de prijs delen we op de socialmediakanalen van Antilope Outdoor.

Fotochallenge van deze week

Doe ook mee!
Bekijk de foto's van vorige week