4 mei 2024 Trainingsdag 4Daagse

Op 4 mei 2024 organiseert Antilope Outdoor weer een gezellige maar zeker ook intensieve trainingstocht ter voorbereiding van de 4Daagse in Nijmegen. Wandel ook mee om uzelf helemaal klaar te stomen voor het echie. Daarnaast kunt u heerlijk tot rust komen in de adembenemende landschappen die de Alblasserwaard te bieden heeft.

Er kan gekozen worden uit verschillende routes van verschillende lengtes. Deze tocht is bedoeld om wandelkilometers in de benen te krijgen zodat u nog beter voorbereid bent voor de 4Daagse in juli. Overigens is het ook de moeite waard voor wie dit jaar niet mee zal lopen met de 4Daagse. Dus sluit gerust aan en maak ook gezellig wat kilometers. Aanmelden kan via de onderstaande linkjes of op de dag zelf bij ons in de winkel!

Afstanden en vertrektijden

De trainingstocht bestaat uit zes verschillende afstanden van 5 tot 40 km. De afstanden starten op verschillende tijdvakken. De finish sluit om 17.00 uur

  • 40 km (start tussen 07:00 en 08:00 uur)
  • 30 km (start tussen 07:00 en 10:00 uur)
  • 20 km (start tussen 08:00 en 11:00 uur)
  • 10 km (start tussen 09:00 en 12:00 uur)
  • 5 km (start tussen 09:00 en 12:00 uur)


De routes worden duidelijk aangegeven. Bent u van tevoren al benieuwd hoe de route loopt of wilt u de route later nog een keer lopen? In de week van 29 april krijgt u een e-mail van ons met een link waar u de routes ook kunt downloaden. Mocht het u niet lukken om deze bestanden te openen? Wees niet gevreesd! Dan krijgt u bij Antilope Outdoor, waar de route begint, een geprinte versie van ons mee. Naast de geprinte versie, krijgt u in de winkel ook een routebeschrijving van ons mee.

Voor de start van uw wandeling ontvangt u een kop koffie of thee bij Antilope Outdoor. Tijdens de routes zullen er een aantal rustpunten zijn waar u wat te drinken of een versnapering kunt kopen. Bij de rustpunten is het uiteraard ook mogelijk om uw zelf klaargemaakte lunch op te eten. Er zijn meerdere zitplekken voor u klaargezet om even tot rust te kunnen komen.

Adres en parkeergelegenheid

Vertrek- en aankomstpunt van de wandeling is winkel Antilope Outdoor, Cortgene 9, 2951 EA Alblasserdam. Hier is mogelijkheid tot toiletgebruik. Parkeren kan vlak voor de deur, op het Raadhuisplein. Parkeren is hier gratis maar wel beperkt. Komt u met de fiets? Deze kan veilig bij ons achter de winkel worden gestald.

Prijs

Meedoen met de trainingstocht kost €6,- per persoon. Wanneer u een ticket bemachtigd, krijgt u van ons ook een toffe wandelroute toegestuurd voor het aantal kilometers die u graag zou willen wandelen. Op de dag zelf kunt u bij de winkel ook nog een fysieke routebeschrijving verkrijgen.

Rustpunten

BioKaas Kinderdijk

Bij BioKaas Kinderdijk kunt u terecht voor heerlijke lokale kazen uit het molengebied van Kinderdijk. Het is eventueel ook mogelijk om uw waterflesje bij te vullen of even de benen te ontspannen. U komt langs dit rustpunt als u kiest voor 10km, 20km, 30km of 40km.

De Koffie Molen

Een lekker kopje goed gevulde cafeïne kan uiteraard ook niet missen op zo’n mooie dag als deze. Daarom kunt u bij De Koffie Molen een kopje koffie met wat lekkers nuttigen zodat u zich weer helemaal opgeladen voelt voor de resterende kilometers. U komt langs dit rustpunt als u kiest voor 20km, 30km of 40km.

Theetuin Klein & Dorst

Het zit h’m al in de naam! Theetuin, trakteer uzelf op een lekker theetje en een gebakje. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook veel ander lekkers te bieden. Dus neem gerust plaats en kom even helemaal tot rust. U komt langs dit rustpunt als u kiest voor 40km.