6 mei 2023 Trainingsdag 4Daagse

Op zaterdag 6 mei 2023 organiseert Antilope Outdoor een trainingsdag ter voorbereiding van de 4Daagse in Nijmegen. Er kan gekozen worden uit verschillende routes van verschillende lengtes. Deze tocht is bedoeld om wandelkilometers in de benen te krijgen zodat u nog beter voorbereid bent voor de 4Daagse in juli. Overigens ook de moeite waard voor wie dit jaar niet mee loopt met de 4Daagse. Bovendien ontvangt u bij deelname aan een tocht van 10 km of meer, een sticker t.w.v. 10% korting voor op uw jubileum-spaarkaart.

De helft van de opbrengsten van deze dag gaat naar Stichting Roparun. Stichting Roparun zet zich in om op een sportieve manier geld op te halen voor mensen met kanker. Roparun is een jaarlijkse estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam. Van de run wordt ook wel gezegd dat het een “avontuur voor het leven” is. Het motto van de stichting is dan ook “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Met de opbrengsten van deze dag willen we bijdragen aan dit mooie doel.

Afstanden

Afstanden en vertrektijden

De trainingstocht bestaat uit vijf verschillende afstanden van 5 tot 40 km. De afstanden starten op verschillende tijdvakken. De finish sluit om 17.00 uur

  • 40 km (start tussen 07:00 en 08:00 uur)
  • 30 km (start tussen 07:00 en 10:00 uur)
  • 20 km (start tussen 08:00 en 11:00 uur)
  • 10 km (start tussen 09:00 en 12:00 uur)
  • 5 km (start tussen 09:00 en 12:00 uur)

De routes worden duidelijk aangegeven. Bent u van tevoren al benieuwd hoe de route loopt of wilt u de route later nog een keer lopen? In de week van 24 april krijgt u een e-mail met de routes. Mocht het u niet lukken om deze bestanden te openen, dan kunt u bij Antilope Outdoor, waar de route begint, een geprinte versie ophalen.

Voor de start van uw wandeling ontvangt u een kop koffie bij Antilope Outdoor. Tijdens de routes zullen er een aantal rustpunten zijn waar u wat te drinken of een versnapering kunt kopen. De route van 20, 30 en 40 km komt langs De Koffie Molen in Streefkerk. De route van 40 km komt ook langs Theehuis Klein & Dorst in Brandwijk. Voor afstanden vanaf 10 km zal er ook een rustpunt van Antilope Outdoor op de route zijn.

Adres

Adres en parkeergelegenheid

Vertrek- en aankomstpunt van de wandeling is winkel Antilope Outdoor, Cortgene 9, 2951 EA Alblasserdam. Hier is mogelijkheid tot toiletgebruik. Parkeren kan vlak voor de deur, op het Raadhuisplein, en is gratis. Komt u met de fiets? Deze kan achter de winkel worden gestald.

Prijs

Prijs

Meedoen met de trainingstocht kost €6,- per persoon en dit bedrag betaalt u bij het inschrijven. 50% van dit bedrag gaat direct naar Stichting Roparun.

Inschrijven via de website is niet meer nodig. Wilt u toch nog meewandelen tijdens de Trainingsdag 4Daagse, dan verwelkomen wij u graag bij startpunt bij Antilope Outdoor, Cortgene 9 te Alblasserdam. U kunt zich daar te plaatse aanmelden.