Antilope Outdoor Experience Center

Komt u wandelen in het Antilope Outdoor Experience Center? Dat kan! Direct achter onze winkel hebben we een mooi stukje bos tot onze beschikking, waarin u naar hartenlust kunt wandelen, schoenen proberen, voelen en nog eens een rondje lopen.

Want bij de aankoop van wandelschoenen moet alles helemaal kloppen. Althans, dat vinden wij! Niet te zwaar, niet knellen maar ook niet schuiven. Niet té hoog maar wel weer met voldoende steun. Het voetbed moet bij uw voet passen en de afwikkeling (rollen van de schoenen) moet passen bij uw looppatroon.

Daar kijken wij allemaal naar. En dan kan het toch nog zo zijn dat u schoenen aankoopt die in de winkel heerlijk zitten, maar toch niet geschikt blijken te zijn voor het doel waarvoor u ze gekocht heeft.

Daar hebben wij nu de oplossing voor: het Antilope Experience Center. Daar mag u de schoenen buiten proberen, op een ‘bergparcours’ of gewoon een vlak terrein. Neem de tijd er maar voor, wij zijn wandelaars in hart en nieren en wandelaars hebben meestal geen haast 🙂

Mogen onze voetmedische experts met u zoeken naar wandelschoenen die ‘als gegoten’ zitten. Maakt u een rondje, dan zetten wij de koffie vast klaar…

Welkom!