Beter naar buiten evenement

Beter naar buiten!

Beter naar Buiten is hét evenement voor de buitenmens. Of u nu een heerlijk stukje wandelt door de wijk, of liever gaat hiken in de Himalaya, dit Buiten evenement is geschikt voor ieder buitenmens! En wie is dat nu niet?!

10 juni 2017 vindt het grootste outdoor spectakel van Zuid Holland plaats. Ruim 10 exposanten komen in ‘ons bos’  hun producten en diensten demonstreren en verkopen. Zo zijn er medische specialisten die graag helpen bij zere voeten, enkels, knieen of rug. Een top schoenmaker is aanwezig om de fabricage van de schoenen te demonstreren en een gratis APK voor uw wandel en bergschoenen geeft. Fjällräven en Grangers zijn er om uw kleding te waxen en uw advies te geven hoe u uw schoenen en kleding het beste kunt wassen en impregneren. Er zijn lekkere demonstraties over buitenkoken en landwinkel Pek komt met de lekkerste kersen!

Stichting Zuid-Hollands Landschap is van de partij omdat Antilope Outdoor en Zuid-Hollands Landschap vanaf 1 mei partners zijn en Antilope Outdoor zich nu officieel ‘groene partner’ mag noemen. Alle donateurs van ZHL krijgen 10% korting op hun gehele aankoop bij Antilope Outdoor, of ze kunnen 10% van de aankoop direct laten doneren aan Zuid-Hollands Landschap. Op het Beter naar Buiten evenement vertelt ZHL graag over alles wat ze doen voor het beheren van de natuur in Zuid Holland.

Wilt u meer weten over dit prachtige evenement in de mooiste omgeving? Kijk snel verder op deze website of bel 078-7850351

Deelnemers

1) Zuid Hollands LandschapZuid-Hollands Landschap is een organisatie die de Zuid-Hollandse natuur in bescherming neemt en verzorgt. Het doel van ZHL is om zo snel mogelijk van 6% beschermde natuur naar 10% beschermde natuur te gaan, in Zuid-Holland. In de maand september wilt ZHL een bod uitbrengen op de Crezeepolder in Ridderkerk. Het motto is; ‘Zorgen voor natuur bij mensen om de hoek’. ZHL heeft nu al verschillende natuurgebieden in bezit, waaronder de Sophiapolder.

10 juni gaat Zuid-Hollands Landschap vertellen over de Zuid-Hollandse natuur. Er wordt verteld over hun werkzaamheden in deze natuurgebieden. Flyers, brochures en folders zullen worden uitgedeeld met allerlei informatie over ZHL.

In samenwerking met ZHL is er op 10 juni ook een kortingsactie. Als donateur van ZHL krijgt u 10% korting op de gehele aankoop in de winkel, of 10% van uw aankoop kan direct worden gedoneerd aan ZHL.
Op deze dag is het ook mogelijk om donateur te worden van Zuid-Hollands Landschap. Met uw hulp kan de Zuid-Hollandse natuur nog beter beschermd worden.

2) Fital WandelvakantiesFital wandelvakanties informeert over wandelvakanties. Zij zijn experts op dit gebied en zo weten zij u naar de beste bestemming te sturen. Fital organiseert wandelvakanties door de mooiste natuurgebieden van Europa. Hierbij kunt u denken aan de Dolomieten en Karinthië.

De wandelingen zijn geschikt voor de ervaren wandelaars die regelmatig een mooie wandelingen maken. Tijdens de wandelingen staat het genieten van de natuur voorop.

Wilt u graag een wandelvakanties in de mooiste wandelgebieden van Europa? Op 10 juni komt Fital Wandelvakanties langs en vertelt u graag alles over de wandelvakanties die zij aanbieden. Daarnaast neemt een medewerker van Fital u graag mee om een rondje te lopen langs de molens van Kinderdijk.

3) Vreeken VoetverzorgingVreeken voetverzorging is dé specialist bij alle voetgerelateerde klachten. Vreeken houdt zich bezig met podologie, podotherapie, pedicure en de verkoop van schoenen met speciale zolen. Deze zolen maken ze in hun eigen winkel in Alblasserdam. Zo kan Vreeken voor de beste hulp zorgen. Of u nu een rustige loper bent of een sportieve loper, iedereen wordt geholpen.

10 juni kunt u bij Vreeken terecht met uw voetgerelateerde klachten. Zij weten precies wat er moet gebeuren als u voetklachten heeft, of hoe u voetklachten kan voorkomen. Voetklachten kunnen doorlopen tot in de rug, knie, heup, rug en nek. Uw voeten worden bekeken op het looppatroon en er wordt een globaal onderzoek gedaan. Op basis hiervan krijgt u advies over wat voor u het beste is om te doen. Op 10 juni zullen zij samenwerken met Van der Ham Fysiotherapie.

4) Van der Ham Fysiotherapie >   Een fysiotherapeut uit Alblasserdam. Ze zijn specialistisch in voetklachten en voetgerelateerde klachten. Daarnaast kan u ook bij ze terecht voor de algemene fysiotherapie. Hierbij gaat het dan over; nekpijn, stijve nek, rugpijn, klachten in schouder, pols en elleboog, knieklachten, reuma en therapie voor de houding. Van der Ham zorgt voor de beste technieken tegen deze klachten. Zij zullen samenwerken met Vreeken op 10 juni.

5) Outdoormerk FjällrävenBent u liefhebber van Fjällräven? Er komen op 10 juni mensen van Fjällräven langs om u te vertellen over het merk. Er wordt uitgelegd gegeven over hoe het product het best gebruikt kan worden. Daarnaast komen zij ook met een waxstation. Hiermee bieden ze mensen gratis aan om hun Fjällräven kleding te waxen. Zo kunt u nog lange tijd gebruik maken van u Fjällräven kleding. Het waxen van uw Fjällrävenkleding is volledig gratis.

6) Outdoormerk Grangers >Grangers verzorgt al uw buitensportkleding. De artikelen van Grangers zijn milieuvriendelijk, het is namelijk siliconenvrij en fluorcarbonvrij. Uw producten die gemaakt zijn van GoreTex-materiaal kunnen de kwaliteit verliezen in de wasmachine met normaal wasmiddel. Met de producten van Grangers blijft de kwaliteit van het GoreTex-materiaal altijd even goed.

Gore tex is ademend en toch waterdicht, waardoor men regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Met de artikelen van Grangers wordt ervoor gezorgd dat u zo lang mogelijk van uw outdoor spullen kan genieten.

De artikelen van Grangers hebben een bluesign-label. Het bluesign-label verdien je als je met jouw bedrijf zorgt dat tijdens het hele productieproces schadelijke gevolgen voor mensen en milieu tot een minimum beperkt blijven.  Hieraan voldoen de producten van Grangers.

Op 10 juni krijgt u van een medewerker van Grangers advies over hoe u het beste uw buitensportkleding kan wassen, waxen en inspuiten. Het is ook mogelijk om producten van Grangers aan de schaffen.

7) Boer Repair Service10 juni komt Boer Repair Service naar Antilope Outdoor. Boer Repair Service is een ambachtelijke schoenmakerij sinds 1902. Zij hebben klanten van Noord-Zweden tot aan Zuid-Spanje. Deze dag gaan zij voornamelijk veel advies geven over uw wandelschoenen en rugzakken. Een gratis APK-keuring voor uw schoenen en rugzakken. Alle merken schoenen en tassen kunnen worden beoordeeld. Er worden materialen meegenomen om te laten zien wat ze kunnen veranderen. Daarnaast  nemen ze een aantal paar schoenen mee om te laten zien wat ze allemaal kunnen doen. Er is dan één gemaakte schoen en één kapotte schoen. Zo kan u precies zien tot wat Boer Repair Service in staat is met uw schoenen en rugzakken.

8) Landwinkel PekLandwinkel Pek is een landwinkel uit de plaats Langerak. De producten die zij verkopen komen direct van hun eigen boomgaard. Tijdens het evenement zijn zij aanwezig met lokaal geteeld en gemaakte lekkernijen waaronder kersen, appels, peren, aardbeien en allerlei andere lekkere dingen. Allemaal vers van het land. Als u interesse heeft in deze verse producten is dit de ideale mogelijkheid om deze producten aan te schaffen. Op 10 juni zullen zij 2 marktkramen vullen met artikelen van hun eigen boomgaard.

9) Boswachter Het bos van Rijkee is het bos naast onze winkel. Dit bos dateert uit 1841. Het bos is de afgelopen 2 jaar gerenoveerd. Afgelopen 10 mei is het gerenoveerde bos officieel geopend. De boswachter van dit bos zal aanwezig zijn bij dit evenement. Hij zal u op 10 juni meenemen door het bos. Tijdens het wandelen zal hij u het een en ander vertellen over de bepaalde aspecten van het bos. Het soort bos wat het bos van Rijkee is kwam vroeger vaak voor in het westen van Nederland, maar tegenwoordig is dit soort bos uniek te noemen. Het is namelijk een geriefhoutbos.

10) Outdoorleverancier Enerdis > Enerdis staat voor Energy Distribution. Enerdis is een specialist op het gebied van mobiele energie, draagbare verlichting , lichtbronnen , multimedia en meer. Daarnaast hebben ze een breed assortiment aan merkproducten op het gebied van buitenleven, tuinieren,  recreëren, (buiten) koken en outdoor en kamperen. 

Vanuit Enerdis komt er een kok die op 10 juni een buitenkook workshop komt geven. Tijdens deze workshop kunt u allerlei lekkere hapjes proeven.