Foto- & Wandelchallenge

In het nieuwe kalenderjaar kunnen we allemaal wel een extra stimulans gebruiken om te wandelen. Daarom houden we een Foto- & Wandelchallenge! Drie weken lang, van 5 tot en met 26 januari 2024, krijg je elke week een nieuwe foto-opdracht van ons. Dus haal je fotocamera of telefoon en je wandelschoenen uit de kast en ga er op uit!


IEDERE WEEK EEN NIEUWE FOTO- & WANDELCHALLENGE

Iedere vrijdagochtend ontvang je een e-mail met de foto-opdracht van de week. Deze opdracht heeft altijd iets te maken met wandelen. Ga al wandelend op zoek naar bijzondere fotomomenten!


DEEL UW FOTO

Kies je mooiste foto uit en upload deze naar de site van het Wandelcentrum. Je hebt zes dagen voor het maken en plaatsen van de foto. De deadline ligt altijd de eerstvolgende donderdag nadat u de Foto- & Wandelchallenge heeft ontvangen, om 12.00 uur ‘s middags.


STEM OP DE MOOISTE FOTO

Gedurende de week van de challenge worden de inzendingen vertoond op de wedstrijdpagina. Hier kan je stemmen op de mooiste foto. Ook niet-deelnemers mogen stemmen.

Iedere challenge duurt ongeveer zes dagen en gaat van start op het moment dat de e-mail met de opdracht is verzonden. Je kan tot de eerstvolgende donderdag 12:00 uur stemmen.


PRIJZEN CHALLENGE

Tijdens deze Foto- & Wandelchallenge zijn er een aantal prijzen te winnen. Zo zijn er elke week vijf weekwinnaars. Hierbij winnen de vijf foto’s met de meeste stemmen. Deze weekwinnaars krijgen een sticker t.w.v. 10% korting voor op de jubileumspaarkaart van Antilope Outdoor.

Aan het eind van de challenge kiest de jury van Wandelcentrum uit alle ingezonden foto’s nog zes mooie foto’s. Deze algehele winnaar mag een paar wandelschoenen van het merk Hanwag uitzoeken in de winkel (t.w.v. €250,00). De overige vijf foto’s krijgen, net als de weekwinnaars, een sticker t.w.v. 10% korting voor op de jubileumspaarkaart.


MELD U AAN EN GA ER OPUIT!

Je kan je nu aanmelden!
Voor €3,- koop je drie credits. Zo kan je elke week een foto uploaden (1 foto kost 1 credit). Wil je meer foto’s uploaden, dan mag je uiteraard nog meer credits kopen. De credits koop je via deze link, hier leest je ook de voorwaarden.