Fotowedstrijd

Welkom op de wedstrijdpagina voor de Foto- & Wandelchallenge 2021! Vier weken lang ontvang je iedere week een foto-opdracht. Het grootste deel van de opbrengst van de fotowedstrijd gaat naar de stichting Christian Refugee Relief, die zich inzet voor de vluchtelingen in kamp Moria op Lesbos.


Hieronder staan de foto’s van de fotowedstrijd – de challenge van dit moment. Kies de mooiste uit en stem! De stemmen bepalen wie de winnaars zijn van de weekchallenges. Zij ontvangen een cadeaubon ter waarde van €50, uit te geven bij Antilope Outdoor.

De challenge van deze week is: hart in de natuur

De algehele winnaar van de Meindl-wandelschoenen wordt niet via stemmen bepaald, maar door een jury, bestaande uit leden van het Wandelcentrum. Er wordt één prijs per persoon uitgereikt. Je kan dus niet twee keer een prijs winnen. Als de persoon die de meeste stemmen binnenhaalt, eerder een cadeaubon heeft gewonnen, gaat de prijs naar de nummer twee. Als de nummer twee ook eerder weekwinnaar is geweest, krijgt de nummer drie de prijs, enzovoort.

Wil je ook meedoen? Om een foto te kunnen plaatsen, heb je credits nodig. Die kan je hier kopen. Een foto uploaden kan via deze link.

Veel wandelplezier!

*Bij het insturen van de foto ga je akkoord dat de foto kan worden gebruikt op onze social media.

Doe ook mee!
Bekijk de vorige challenge