Foto- & Wandelchallenge

Fris en fruitig het nieuwe jaar beginnen? Dat kan met de Foto- & Wandelchallenge van het Wandelcentrum! Vier weken lang krijg je iedere week een nieuwe foto-opdracht voor tijdens het wandelen. Een creatieve en actieve start van 2021!

Het grootste deel van de opbrengst gaat naar de stichting Christian Refugee Relief, die zich inzet voor de vluchtelingen in kamp Moria op Lesbos. Doe mee en maak kans op een nieuw paar Meindl-wandelschoenen!

IEDERE WEEK EEN NIEUWE FOTO- & WANDELCHALLENGE

Iedere zaterdag ontvang je een e-mail met de uitdaging van de week. Deze opdracht heeft altijd iets te maken met wandelen. Trek de wandelschoenen aan en ga al wandelend op zoek naar bijzondere fotomomenten!

DEEL DE FOTO

Kies je mooiste foto en uploadt deze naar de site van het Wandelcentrum. Je hebt zes dagen voor het maken en plaatsen van de foto. De deadline ligt altijd de eerstvolgende vrijdag nadat je de foto- & wandelchallenge hebt ontvangen, om 12.00 uur.

STEM OP DE MOOISTE

Gedurende de week van de challenge worden de inzendingen vertoond op de wedstrijdpagina. Hier kan je stemmen op de mooiste foto. Ook niet-deelnemers mogen stemmen. Jouw favoriete foto kan je natuurlijk ook delen via social media.

Iedere challenge duurt één week en gaat van start op het moment dat de e-mail met de opdracht is verzonden. Je kan dus tot de eerstvolgende zaterdag stemmen.

PRIJZEN CHALLENGE

De weekwinnaars krijgen een cadeaubon van Antilope Outdoor ter waarde van €50. De algehele winnaar mag een paar wandelschoenen van het merk Meindl uitzoeken in de winkel.

MELD JE AAN EN STEUN HET GOEDE DOEL
Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.€1,000Raised €800 towards the €1,000 target.€800Raised €800 towards the €1,000 target.80%

Je kunt je nog steeds aanmelden! Met de aankoop van credits kan je foto’s uploaden. Deze koop je via deze link. Vier credits – voor de vier weekopdrachten – kosten €5 (maar je mag natuurlijk meer credits kopen om meer foto’s te uploaden). De opbrengst is voor de stichting Christian Refugee Relief.