Foto- & Wandelchallenge

Fris en fruitig het nieuwe jaar beginnen? Dat kan met de Foto- & Wandelchallenge van het Wandelcentrum! Vier weken lang krijg je iedere week een nieuwe foto-opdracht voor tijdens het wandelen. Een creatieve en actieve start van 2022!

Het grootste deel van de opbrengst gaat naar de Voedselbank Alblasserdam. Doe mee en maak kans op
een nieuw paar Hanwag wandelschoenen (t.w.v. €250,00)!


IEDERE WEEK EEN NIEUWE FOTO- & WANDELCHALLENGE

Iedere vrijdag ontvang je een e-mail met de uitdaging van de week. Deze opdracht heeft altijd iets te maken met wandelen. Trek de wandelschoenen aan en ga al wandelend op zoek naar bijzondere fotomomenten!


DEEL JE FOTO

Kies je mooiste foto en upload deze naar de site van het Wandelcentrum. Je hebt zes dagen voor het maken en plaatsen van de foto. De deadline ligt altijd de eerstvolgende donderdag nadat je de foto- & wandelchallenge hebt ontvangen, om 12.00 uur.


STEM OP DE MOOISTE

Gedurende de week van de challenge worden de inzendingen vertoond op de wedstrijdpagina. Hier kan je stemmen op de mooiste foto. Ook niet-deelnemers mogen stemmen.

Iedere challenge duurt één week en gaat van start op het moment dat de e-mail met de opdracht is verzonden. Je kan dus tot de eerstvolgende vrijdag stemmen.


PRIJZEN CHALLENGE

Tijdens deze foto- & wandelchallenge zijn er vijf prijzen te winnen. Zo is er elke week een weekwinnaar. Hierbij wint de foto met de meeste stemmen. Deze weekwinnaar krijgt een cadeaubon van Antilope Outdoor ter waarde van €50. Aan het eind van de challenge kiest de jury van Wandelcentrum uit alle ingezonden foto’s de mooiste foto. Deze algehele winnaar mag een paar wandelschoenen van het merk Hanwag uitzoeken in de winkel (t.w.v. €250,00).


MELD JE AAN EN STEUN HET GOEDE DOEL

Je kunt je nu aanmelden!
Voor €5 koop je vier credits. Zo kan je elke week een foto uploaden (1 foto kost 1 credit). Wil je meer foto’s uploaden, dan mag je uiteraard nog meer credits kopen. De credits koop je via deze link, hier lees je ook de voorwaarden. De volledige opbrengst is voor de Voedselbank Alblasserdam.