7 mei 2022 4Daagse Trainingstocht

Op 7 mei 2022 organiseert WSV Nooit Gedacht uit Oud-Alblas samen met Antilope Outdoor een trainingstocht ter voorbereiding van de 4Daagse in Nijmegen. Er kan gekozen worden uit verschillende routes van verschillende lengtes. Deze tocht is bedoeld om wandelkilometers in de benen te krijgen zodat u nog beter voorbereid bent voor de 4Daagse in juli. Overigens ook de moeite waard voor wie dit jaar niet mee loopt met de 4Daagse.

De helft van de opbrengsten van deze dag gaat naar Stichting Roparun. Stichting Roparun zet zich in om op een sportieve manier geld op te halen voor mensen met kanker. De Roparun is een jaarlijkse estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam. Van de run wordt ook wel gezegd dat het een “avontuur voor het leven” is. Het motto van de stichting is dan ook “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Met de opbrengsten van deze dag willen we bijdragen aan dit mooie doel.

Afstanden en vertrektijden

De trainingstocht bestaat uit zes verschillende afstanden van 5 tot 40 km. De afstanden starten op verschillende tijdvakken. De finish sluit om 17.00 uur

  • 40 km (start tussen 07:00 en 08:00 uur)
  • 30 km (start tussen 07:00 en 10:00 uur)
  • 20 km (start tussen 08:00 en 11:00 uur)
  • 15 km (start tussen 08:00 en 12:00 uur)
  • 10 km (start tussen 09:00 en 12:00 uur)
  • 5 km (start tussen 09:00 en 12:00 uur)


De routes worden duidelijk aangegeven. Bent u van tevoren al benieuwd hoe de route loopt of wilt u de route later nog een keer lopen? In de week van 2 mei krijgt u een e-mail met een link waar u de routes ook kunt downloaden. Mocht het u niet lukken om deze bestanden te openen, dan kunt u bij Antilope Outdoor, waar de route begint, een geprinte versie ophalen.

Voor de start van uw wandeling ontvangt u een kop koffie bij Antilope Outdoor. Tijdens de routes zullen er een aantal rustpunten zijn waar u wat te drinken of een versnapering kunt kopen. Bij de rustpunten is het ook mogelijk om uw zelf klaargemaakte lunch op te eten.

Adres en parkeergelegenheid

Vertrek- en aankomstpunt van de wandeling is winkel Antilope Outdoor, Cortgene 9, 2951 EA Alblasserdam. Hier is mogelijkheid tot toiletgebruik. Parkeren kan vlak voor de deur, op het Raadhuisplein. Parkeren is gratis. En komt u met de fiets: deze kan achter de winkel worden gestald.

Prijs

Meedoen met de trainingstocht kost €6,- per persoon. Van dit bedrag gaat de helft naar Stichting Roparun. Bij het opgeven voor de trainingstocht betaalt u €6,- maar op vertoon van uw KWBN-lidmaatschap op 7 mei bij Antilope Outdoor krijgt u de €1,- terug.