Vierdaagse Trainingstocht 1 mei 2021

Op 1 mei 2021 organiseert WSV Nooit Gedacht uit Oud-Alblas samen met Antilope Outdoor een virtuele trainingstocht voor de Vierdaagse. Er kan gekozen worden uit verschillende routes van verschillende lengtes. Deze tocht is bedoeld om wandelkilometers in de benen te krijgen zodat u nog beter voorbereid bent voor de Vierdaagse.

Afstanden en vertrektijden

De trainingstocht bestaat uit vier verschillende afstanden van 5 tot 20 km. In verband met de maatregelen zijn er geen vaste starttijden en kunt u de hele dag wandelen. U kunt kiezen uit 5, 10, 15 of 20 km.

Dit jaar zijn de routes niet aangegeven maar ontvangt u na uw inschrijving een email met zowel een GPX-bestand als een PDF-bestand met daarin de route van uw keuze. Mocht u geen gebruik kunnen maken van deze bestanden dan kunt u bij Antilope Outdoor aan het begin van de route een geprinte versie meenemen.

Voor de start van uw wandeling ontvangt u een kop koffie bij Antilope Outdoor. Bij de 15 en 20 km kunt u een koffie-to-go halen bij Landwinkel De Heerlijkheid in Papendrecht. Zij zijn geopend van 09:00 t/m 16:00 uur.

Adres en parkeergelegenheid

Vertrek- en aankomstpunt van de wandeling is winkel Antilope Outdoor, Cortgene 9, 2951 EA Alblasserdam. Hier is mogelijkheid tot toiletgebruik. Parkeren kan vlak voor de deur, op het Raadhuisplein. Parkeren is gratis. En komt u met de fiets: deze kan achter de winkel worden gestald.

Prijs

Meedoen met de trainingstocht kost €5,- per persoon. Bent u lid van de wandelbond dan kost het €4,-. Bij het opgeven voor de trainingstocht betaalt u €5,- maar op vertoon van uw lidmaatschap op 1 mei bij Antilope Outdoor krijgt u de €1,- terug.