Vuil prikken met Plastic Guerrilla

Het is bij iedereen een doorn in het oog, afval langs de weg en in de natuur. Dus waarom doen we daar dan met z’n allen niet iets aan? Dat kan op zaterdag 12 augustus 2023. Onder begeleiding van de Plastic Guerrilla gaat u in een groep afval prikken. Iedereen krijgt een eigen zak en prikker mee. Natuurlijk krijgt u van ons, in ruil voor een volle zak afval, een sticker t.w.v. 10% korting voor op uw jubileumspaarkaart. Dus kom vuil prikken met Plastic Guerrilla!

Wandelcentrum

Vuilprikwandeling

Op zaterdag 12 augustus 2023 organiseert Antilope Outdoor samen met Plastic Guerrilla een vuilprikwandeling. Tijdens deze wandeling gaat u met een vuilniszak en een afvalprikker op pad en kunt u aan de slag! We lopen een route door Alblasserdam en onderweg prikken we al het afval dat we tegenkomen mee. Een combinatie van wandelen en opruimen dus. Na ongeveer twee uur komt u weer aan bij de winkel en ontvangt u een sticker t.w.v. 10% korting voor op uw jubileumspaarkaart. Bovendien is de deelname aan deze actie gratis.
Alle spelregels leest u hier.

We organiseren op deze dag één wandeling:

  • start 9:00 uur (aanwezig om 08:45 uur), verwachte eindtijd is 12:00 uur

Vuil prikken met Plastic Guerrilla

Wandelcentrum

Let op! Op de spaarkaart staan andere data vermeld, namelijk 5 en 19 augustus 2023. Deze twee wandelingen hebben we samengevoegd en verplaatst naar zaterdag 12 augustus 2023.

Vuil prikken met Plastic Guerrilla

Meer over de Plastic Guerrilla

De Plastic Guerrilla is een regionaal initiatief. Een drietal mensen uit de Alblasserwaard vonden het tijd voor actie. Er is te veel vervuiling in onze leefomgeving en de natuur. Plastic Guerrilla zet zich in voor een schone(re) toekomstige leefomgeving van onze kinderen en kleinkinderen. Deze wordt namelijk op een verschrikkelijke manier vervuild door allerlei afval. Plastic Guerrilla doet hier iets aan door bewustwording te creëren, maar vooral ook actie! Alle kleine beetjes helpen, van initiatieven van individuen tot een vuilprikwandeling zoals Antilope Outdoor organiseert. Alles helpt mee.

Daarom organiseert Plastic Guerrilla het hele jaar door afvalraids in onze regio. Samen op pad om onze leefomgeving afvalvrij te maken. Een doel dat Antilope Outdoor graag ondersteunt. Daarom slaan we voor de actie van deze maand de handen ineen en gaan we met u op pad voor een schonere wereld. Dus meld u snel aan!